Translate

joi, 23 ianuarie 2014

5 moduri în care îi arăți unui bărbat că ești interesată de el


Să faci prima mișcare este destul de greu. De aceea, multe dintre noi lasăm acest lucru în sarcina bărbaților. Problema este că mulți bărbați sunt și ei nervoși în legătură cu acest lucru.
Iată câteva trucuri ce îți vor ușura această sarcină dificilă:

Cum să te apropii de strănul drăguț de pe stradă?
Dacă ai văzut pe stradă un tip care arată incredibil de bine, trebuie să stabilești un contact vizual puternic cu el și să vezi unde duce acest lucru.
Majoritatea bărbaților din orașe sunt impresionați de privirile pătrunzătoare, asta deoarece femeile evită contactul vizual.
Cum să te apropii de un coleg sau de antrenorul de la sală?
Dacă îți asumi riscul de a-ți încerca norocul cu un coleg de muncă sau cu cineva pe care îl vei vedea chiar dacă nu va exista o relație sau dacă vă veți despărți, trebuie să știi următorul lucru: dacă îl placi foarte mult și crezi că și el te place, nu te speria și încearcă să îi dai câteva indicii subtile: atingeri ușoare pe braț, câteva râsete extra, glume semi-decente sau îi poți cere ajutorul în legătură cu o problemă.
Dacă are ceva creier, se va prinde.
Cum să te apropii de o a doua întâlnire?
Dacă sună, dă mesaje sau e-mailuri după o întâlnire, să știi că este interesat de tine.
Nu-ți fie teamă deci să preiei conducerea și să-l întrebi care sunt planurile lui pentru următorul sfârșit de săptămână.
Dacă nu vine prompt o a doua cerere de a ieși la întâlnire, lasă-l o săptămână sau două fără a comunica prea mult cu el, apoi cere-i tu întâlnirea.
Bărbaților le place să urmărească. Dacă nu dă niciun semn că este interesat, lasă-l în pace și găsește pe altcineva.
Cum să ceri o întâlnire pe online?
Care este cea mai bună cale de a face prima mișcare pe un site de dating? Nu să trimiți o fotografie nud ci să fii prietenoasă și să găsești lucruri comune.
Nu poți da greș cu acest lucru.
Cum să transformi o prietenie în ceva mai mult?
În privința acestui lucru, trebuie să fii deschisă, onestă, însă să nu depui prea multă presiune. Poate că el nu are idee de ceea ce tu simți.
Discutați deschis și calm, dar nu-ți face un scenariu, lasă conversația să-și urmeze cursul și lasă-l să reacționeze înainte de a merge prea departe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu